Classic Ayurvedic Spice Infusion – Yogi Tea

IMG_0106Primul ceai Yogi l-am baut acum multi ani, in “Ceai la Cotroceni” din Bucuresti. Am mai incercat ceaiuri condimentate de atunci dar nici un al Yogi, pana acum. Cel pe care il am acum este un ayurvedic, organic, in varianta sa clasica.

Se spune despre el ca este ceaiul pe care Yogi Bhajan l-a servit studentilor sai la orele de yoga. Este un amestec de condimente traditionale ayurvedice cu scortisoara, cardamom, ghimbir, cuisoare si piper negru. Conform traditiei indiene se bea indulcit cu miere si putin lapte.

Cei de la Yogi Tea au multe alte sortimente de ceaiuri ayurvedice si nu ma asteptam sa aiba un site asa interesant, chiar cu cateva detalii despre yoga si ayurveda povestite dragut, ca pentru incepatori. Gasiti povestea lor aici, impreuna cu reteta originala de ceai Yogi.

Nu-l lasati prea mult la infuzat, pentru ca o sa fie mult prea puternic si vi se va parea iute.

IMG_0115 IMG_0107IMG_0105

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai ayurvedic, Yogi Tea and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Classic Ayurvedic Spice Infusion – Yogi Tea

  1. Adriana says:

    Pana acum nu mi-am facut vreodata ceai acasa, nu din acesta cumparat din magazine. Gaseam intotdeauna pe cineva de la care sa pot sa iau cateva plante, aveam mai multa certitudine ca este mai sanatos. Abia in ultima perioada am inceput sa cumpar si tind sa cred ca am fost mult prea precauta, am exagerat. O sa incerc si ceaiul Yogi cu prima ocazie cu care il voi vedea intr-un magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *