Choco Chili – Yogi Tea

Am gasit de curand in Antwerpen un magazin numai cu produse bio, numit Natuurhuis. Mi-a placut la nebunie sa ma plimb printre rafturi, sa citesc etichete si sa ma minunez de cate produse bio exista. As face cumparaturile numai acolo, daca mi-as permite. Totusi, de ceaiuri nu ma pot abtine sa nu cumpar big grin Si cum erau nu unul, ci trei rafturi numai cu ceaiuri bio, mi-am ales 4 sortimente de la Yogi Tea ( mi-a fost dor de ele, stiind ce cartonase frumoase cu citate au ), cu promisiunea ca o sa incerc si de la celelalte firme cate un sortiment, dar treptat, nu toate odata happy

Astfel m-am ales cu Choco Chili, Cold Season, Rose si Sweet Chili. Le-am testat pe toate pana azi, nu exista unul care sa imi displaca. Mi-as dori un dulap plin numai cu ceaiuri de la Yogi. In caz ca ati uitat, va reamintesc ca ceaiurile Yogi sunt ceaiuri bio, acestea avand 6 certificari. Inca un lucru extraordinar pe care numai la ceaiurile lor l-am intalnit este faptul ca pe cartonasul ceaiului se afla mereu cate un citat. Ti-e mai mare dragul sa-ti prepari un astfel de ceai.

Choco chili contine coaja de cacao, scortisoara, radacina de lemn dulce, ghimbir, piper negru, roscove, anason, chili, orz, cuisoare, cardamom, ulei de ghimbir, extract de vanilie si vanilie pastai.  Se foloseste un plic la 250ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 7 minute.

Ceaiul este de un maroniu lucios, intens parfumat, precum o ciocolata cu alune. Gustul predominant este de ciocolata, iar atunci cand ceaiul este fierbinte nici nu-ti dai seama ca exista si chili in compozitie. Pe masura ce acesta se raceste, dupa fiecare inghititura dulce si aromata, chili isi face aparitia si face ceaiul usor piscacios. Acest lucru nu este exagerat, ci cat sa te incalzeasca. Gustul ceaiului se aseamana acum cu o ciocolata calda, compozitia parand mai cremoasa si moale. Cred ca Choco Chili este primul ceai pe care o sa-l termin, deoarece beau minim unul pe zi.

Eu am dat pe cutie 3 euro si contine 15 pliculete de ceai ambalate individual, cu snur si cartonas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai ayurvedic, Yogi Tea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Choco Chili – Yogi Tea

  1. Pingback: Jasmine – Yogi Tea | Tea Mug

  2. Pingback: Yogi Tea: frumuse?ea st? în detalii | Zâmbet ?i s?n?tate

  3. Pingback: Yogi Tea: frumuse?ea st? în detalii | Zâmbet ?i s?n?tate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *