Afternoon Tea – Whittard of Chelsea

Am cumparat acum ceva timp un set de ceaiuri Whittard, prinsa iar in plasa ambalajelor atragatoare. Setul e chiar dragut si are 8 cutii frumos colorate, cu selectia lor de ceaiuri. Este totusi destul de scump avand in vedere ca sunt doar plicutele circulare de ceai, cate 20 in fiecare cutie, sigilate impreuna. Daca totusi l-am cumparat, sa-l beau, zic.

Am inceput cu Afternoon no.4, un amestec de 70% ceai negru, 29% ceai verde si 1% aroma de bergamota. L-am cautat la ei pe site in varianta individuala si am fost uimita sa descopar ca varianta loose a lui Afternoon no.4 are alta compozitie: 75% ceai negru, 13% ceai verde, 8% ceai oolong, petale de trandafir, albastrele si nelipsita aroma. Pentru varianta la plic, infuzati-l intre 3 si 5 minute cu apa fierbinte si ar trebui sa obtineti ce trebuie.

Nu este un ceai spectaculos, dar este un ceai bun, simplu, pe care il voi termina usor. Voi mai scrie si despre celelalte variante din set, pe masura ce le incerc, sa aveti un mic reper daca va fac cu ochiul ceaiurile Whittard de anul acesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai negru, Whittard of Chelsea and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *