Ceai de macese si hibiscus – Vedda

Un alt sortiment de ceai primit la testat de la Simona este ceaiul de macese si hibiscus, cu fructe intregi, de la Vedda. Acest sortiment se gaseste de cumparat in hipermarketurile Kaufland, la pretul de aproximativ 2.5 lei.

Ceaiul de la Vedda contine flori de hibiscus, pulpa si seminte de macese, stafide si mar. Producatorii ne informeaza ca putem sa-l consumam cu lapte, indulcit cu miere sau zahar.

Este un ceai foarte concentrat, am adaugat o lingurita si jumatate la 200 ml de apa si mi s-a parut putin cam mult. Este destul de acrisor, dar se poate bea neindulcit. Eu de fapt m-am si obisnuit sa nu mai adaug indulcitori in ceai deoarece beau cantitati mari in fiecare zi si n-ar avea rost sa ma indop cu zahar sau miere. Si-n plus, asa pot simti mai bine gustul autentic al ceaiului.

Nu este un ceai foarte parfumat, insa gustul este puternic. Veti simti aroma de hibiscus si de macese, mai putin cea de mar; imi creeaza impresia ca beau un compot de fructe, este delicios.

Vedda comercializeaza si alte ceaiuri din fructe intregi. Veti gasi pe rafturi ceai de afine, de fructele padurii, de zmeura si multifructe. Sper sa le testez si eu cat de curand.

Urmeaza, asa cum v-am obisnuit, pozele cu continutul ceaiului si cu culoarea sa, un rosu intens:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de fructe, Vedda and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ceai de macese si hibiscus – Vedda

 1. Pingback: Ceai de afine – Vedda » Tea Reviews

 2. addicted says:

  Next time, incerc si ceaiurile de la Vedda, am fost azi tentata sa iau dar bugetul m-a facut sa ma limitez doar la cele de la Grande. Oricum arata delicios iar daca si gustul e pe masura, sigur am sa-mi iau curand!

  • Mihaela Anghel says:

   Addicted: Din cate am auzit, lumea e multumita de ceaiurile din fructe uscate de la Vedda. Mi-au placut si mie asta si cu cel de afine, insa nu pot spune chiar ca-s printre preferatele mele. Am devenit mai mofturoasa la ceaiuri, nu-mi mai place chiar orice. happy

 3. Pingback: Sortimente de ceai: ceai antistres – Fares | Mihaela Anghel

 4. Pingback: Recomand: Vedda- Fructele p?durii | Love addiction ... ?v^?v^??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *