Blueberry Merlot – Tea Forte

teatime 012Am incercat pentru prima data acest sortiment undeva prin iulie, anul trecut. Ceaiul era sub forma de piramida, iar daca-mi aduc bine aminte, l-am primit de la Mihaela.

Iata ca m-am intalnit din nou cu Blueberry Merlot, de data aceasta pe alte taramuri si sub alta forma de prezentare. Acesta vine in bucati intregi de fructe, ambalat in plicuri preportionate. Astfel, cu un pliculet va puteti bucura de aceiasi savoare ca si a unui ceai vrac, deoarece fructele continute nu sunt maruntite.

Larisa a povestit si ea despre el, spunandu-si parerea in privinta acestuia. Eu l-am avut din cutia cu 5 sortimente de ceai, cate 3 plicuri din fiecare. A fost o ocazie buna sa incerc mai multe sortimente odata si sa ma bucur apoi de cele preferate.

teatime 016

Blueberry Merlot contine macese organice, hibiscus organic, coacaze organice, salvie organica, flori de albastrele organice si arome naturale.  Pentru preparare am folosit 200ml apa fiarta, apoi putin racita, pe care am turnat-o peste continutul din pliculet. Nu am lasat frunzele sa se scalde mai mult de 5 minute, deoarece imi place ca ceaiul de fructe sa nu fie prea concentrat, pentru a nu deveni apoi prea acrisor.

teatime 052

A iesit o infuzie rosie, limpede si intens parfumata. Gustul este dulceag si proaspat, dar se simte si putina acreala dupa fiecare inghititura. Eu l-am consumat simplu, dar sunt convinsa ca cu putina miere ar fi fost mai iubit. happy

teatime 045

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de fructe, Tea Forte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *