Black African – Sir Edward Tea

L-am cumparat din LIDL cu gandul sa il incerc, iar apoi sa i-l las prietenului meu. Am uitat de el si l-am adus la mine acasa. tongue A costat vreo 2 lei, parca, cutia cu 25 de plicuri cu snur si cartonas.

Contine amestec de ceai negru din Kenya. Nu am mai auzit de aceasta firma pana acum, dar am vazut ca ceaiurile lor sunt foarte ieftine. Pe langa acesta, am mai cumparat un ceai verde  cu suc de nopal, cel din urma costand 4 lei cutia cu 40 de plicuri rotunde. O sa va povestesc si despre acela in curand.

Il preparam cu apa fierbinte si lasam la infuzat 4 minute.

Iese un ceai negru simplu, cu gust si parfum caracteristic, poate usor sec. Seamana la gust cu ceaiul indian de la Belin, pe care il tot bea prietenul meu, doar ca acela costa 6 lei 100 de plicuri fara snur. Nu va pot spune prea multe despre acest sortiment, caci nu m-a impresionat cu nimic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai negru, Sir Edward Tea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Black African – Sir Edward Tea

 1. Diana says:

  Ai mai scris pe undeva despre ceaiul verde cu nopal? L-am incercat zilele astea si este foarte bun, chiar mi-a placut. Nu i-am facut poze insa ca l-am luat la servici. Nici pe net nu am gasit…mai stii sa-mi zici cum se numea firma?

  • Raluca Ungureanu says:

   Nu am mai scris despre el, ca nu l-am mai baut. Firma e aceiasi, Sir Edward Tea. Poti scrie despre el daca doresti tongue

 2. Pingback: Earl Grey- Sir Edward Tea | Tea Mug

 3. Anca says:

  Nici mie nu mi-a placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *