Organic Rooibos – Simon Lévelt

Intrand intr-un magazin cu produse bio, mi-a atras atentia oferta speciala la ceaiurile “Simon Lévelt”. Desi existau mai multe sortimente, am ales ceaiul rosu organic deoarece nu contine alte ingrediente si ii pot astfel simti aroma pura.

Apreciez ca acest ceai este certificat “AB” (agricultura biologica) si are sigla “Fairtrade” ce indica ca este un ceai in conformitate cu normele internationale.

Dupa cum stiti ceaiul rooibos este o bautura traditionala din Africa de Sud cu numeroase beneficii  aduse corpului uman: efecte antioxidante, anti-tumorale si anti-imbatranire. Producatorul mentioneaza ca este o bautura delicioasa pentru dupa-amiaza, parfumata si fara cofeina, doar cu putin tanin.

Ceea ce imi place la acest ceai este esenta lui lemnoasa, asemanatoare cu ciresele amare, insa cu o tenta mai dulceaga. Imi place atat de mult ca uneori il beau neindulcit. Culoarea este tomnatica, de rosu-rubiniu, iar parfumul este suav.

Ca si date tehnice: se adauga 2g de ceai, la o ceasca, peste apa fierbinte (100ºC) si se lasa la infuzat 4 min. Pretul cu reducere a fost de 11 lei dar cumparandu-l am facut si o fapta buna: am contribuit direct la imbunatatirea conditiilor de viata ale culegatorilor sud-africani. Gramajul este de 75g, suficient pentru a ma bucura de aceasta bautura binefacatoare!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai rosu, Simon Levelt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Organic Rooibos – Simon Lévelt

 1. dani says:

  Se spune ca fiecare ceasca de ceai te invita la o calatorie imaginara si aceasta am simtit-o si eu citind acest articol.

  felicitari Claudia happy

 2. Maria says:

  buna ziua, va rog imi puteti spune de unde pot achizitiona acest ceai sau alta marca de ceai rosu organic?va multumesc!

 3. Neruja Delia- Claudia says:

  Acest ceai l-am cumparat din Galati, dintr-un magazin naturist din Galeriile Real! Adevarul e ca aceasta marca nu am mai vazut-o la alte magazine din Galati! Dar poate reusesti sa o gasesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *