Ceai de musetel – Siembra

Ceaiurile Siembra sunt realizate in exclusivitate pentru supermarketurile Plus, de catre compania ce produce si ceaiurile Vedda. De fapt Siembra si (uneori) Vedda sunt singurele marci de ceaiuri pe care le veti gasi in Plus.

Ceaiul de musetel este printre putinele sortimente disponibile de la Siembra (alaturi de sunatoare si de un ceai de fructe), este ambalat in cutii cu 20 de pliculete simple, fara snur. Pretul este unul foarte mic, in jur de 1 – 2 lei/cutia. Ca ingrediente nu contine decat flori de musetel pulvis (Chamomillae flos pulvis).

Cu siguranta gustul si parfumul ceaiului de musetel nu va sunt necunoscute, de aceea voi insista mai mult asupra beneficiilor sale. Insa trebuie sa va spun ca eu beau de placere ceai de musetel, gustul este unul foarte placut si nici macar nu necesita indulcire.

Beneficiile ceaiului de musetel sunt trecute si pe cutie: stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale, ajuta la eliminarea gazelor intestinale, intareste sistemul imunitar, protejeaza celulele prin reducerea actiunii nocive a radiatiilor, normalizeaza metabolismul pielii si grabeste vindecarea ranilor.

Nu se recomanda consumul a mai mult de 1 – 2 cani pe zi. Pentru efecte maxime, consumati pe stomacul gol.

Ceai de musetel veti gasi si de la firme precum Fares sau Plafar, cam la aceleasi preturi.

In continuare va prezint cateva poze cu continutul si cu culoarea ceaiului:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de plante, Siembra and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *