Rose Wisdom – Rituals

Pe cat este de draguta acesta infuzie, pe atat este de buna. Imi place mult. Nu ma asteptam ca un brand de cosmetice sa fie asa atent cu un ceai. Probabil nu reprezinta o parte semnificativa a profitului lor, dar contribuie la individualitatea lor ca brand si la ce vor sa transmita. Pe mine cu siguranta m-au facut sa le mai trec pragul si sa vreau sa plec si cu celelalte cateva sortimente existente.

Ei spun ca aceasta este o infuzie de ierburi calmante cu ghimbir si trandafir, in totalitate naturala, ce respecta principiile ayurvedice ale armoniei intre corp, minte si suflet.

Recunosc, nu descrierea m-a facut sa-l cumpar ci ambalajul frumos si putin altfel. Chiar eram curioasa cat de bun poate sa fie acest ceai cu estetica pretentioasa si eram oarecum pregatita sa-l critic. Nu s-a intamplat si il beau de fiecare data cu placere. Acum ma gandesc ca se va termina si ca sa-l recumpar trebuie sa-l comand on-line, pentru ca pe acesta l-am luat dintr-un aeroport.

Frunzarindu-le site-ul am descoperit si un mic articol despre istoria ceaiului, vi-l las aici. Se recomanda infuzarea cu apa la 100 grade Celsius, pentru 6 minute. Eu cred ca e prea mult si l-am infuzat mai putin. E mai delicat asa, simt mai mult dulceata trandafirului si ghimbirul nu e atat de pregnant. Pe langa cele doua ingrediente dominante, contine si verbina, frunze de portocal, musetel si licorice. Nu stiu cum au ajuns la ideea acestui amestec, dar si-au atins scopul si armonia e acolo. Vi-l recomand cu toata inima.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de plante, Rituals and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *