Ceai negru – Rioba

Din seria “ce ceaiuri am mai cumparat de la magazinul de cartier” va prezint astazi ceaiul negru de la Rioba. happy Ceaiurile Rioba se gasesc exclusiv in Metro, de unde sunt si cumparate de micii comercianti. Un pliculet costa in jur de 0.5 lei in magazinele de cartier, pretul la cutie nu-l cunosc. Este primul ceai Rioba pe care-l incerc si recunosc ca l-am cumparat doar din curiozitate, stiti ca vreau sa incerc cat mai multe marci si sortimente.

Pentru preparare se adauga un pliculet de ceai la 250 ml de apa la 100 grade Celsius si se lasa la infuzat timp de 3-5 minute.

Gustul si parfumul sau sunt tipice pentru un ceai negru obisnuit. Este un ceai pentru birou, pentru locuri incomode, aglomerate, nu un ceai pentru relaxare si meditatie. Nu are un gust rau, dar nici nu impresioneaza prin ceva. Daca vreti ceai negru deosebit, atunci apelati la Compania Ceaiului, daca insa va multumiti cu ceva mai simplu, atunci puteti cumpara ceaiurile din magazine.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai negru, Rioba and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ceai negru – Rioba

  1. Andra says:

    Nu stiam ca se pot cumpara plicuri de ceai separate din magazinele obisnuite, pana acum n-am vazut nicaieri. Bine, e adevarat ca nici n-am intrebat big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *