Apple – Pickwick

Tare incantata am mai fost cand am gasit in Kaufland-ul din Sighetu Marmatiei 3 cutii Fruit Variation de la Pickwick, cu 11 sortimente de ceaiuri de fructe! (unul din sortimente se repeta). Multe din aceste sortimente le aveam, de la Raluca, cumparate din Belgia, sau de la o cititoare a blogului, insa tot m-am bucurat sa le vad si sa le cumpar. Asa am regasit si sortimentul Melon care mi-a placut destul de mult.

Cutiile Fruit Variation au pretul de 8.5 lei (aproximativ) si contin fiecare cate 4 sortimente. Cutia in care am gasit sortimentul de ceai de mere mai contine si ceai de cirese, ceai de pepene rosu si ceai de zmeura.

Ingredientele ceaiului Apple sunt: ceai, aroma naturala, mar (1.0%). Pe cutie ei se lauda ca este ceai 100% natural, dar am mari dubii. Si acea referinta “ceai” ma nedumereste. Ce fel de ceai? Verde, negru? As banui ca este ceai negru si atunci acest ceai de fructe nu mai este ok pentru a fi servit seara, din cauza cafeinei…

Pentru preparare se adauga un pliculet de ceai/250 ml de apa la 100 grade Celsius si se lasa la infuzat timp de 2-4 minute.

Parfumul ceaiului este destul de puternic si se simte foarte bine marul verde. Dupa gust (si culoare) e clar ca e vorba de ceai negru aromat. Sortimentul Apple este un ceai foarte usor amarui, cu o nota puternica de mar verde.

Nu este un ceai rau, dar eu m-am simtit putin inselata. Ma asteptam la un ceai de fructe, nu la unul negru aromat.

  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai negru, Pickwick and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Apple – Pickwick

  1. Diana says:

    Pana acum, acesta mi-a placut cel mai mult dintre ceaiurile Pickwick cu fructe. L-am infuzat foarte putin(mai putin de 1 minut) asa ca nu a fost amar deloc, si i-am pus jumate de lingurita de zahar brun. A fost chiar placut la gust. Nu prea aromat, nici prea discret. happy

  2. addicted says:

    Oh, zi-mi ca mai ai cateva !!!sad Eu nu gasesc nicaieri in Bucuresti si disper!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *