Infuzie de plante Bonne nuit – Naturela

IMG_3045Ceaiul mi-a cauzat mereu insomnii atunci cand imi facusem un obicei din a-l bea si seara. Pentru ca imi place sa-l beau oricand, acum incerc seara sa raman la infuzii de plante sau ceai fara cofeina.

Promit sa scriu si despre un ceai decofeinizat dar astazi vreau sa va spun cate ceva despre infuzia bio “Bonne Nuit” de la Naturela.

Ingredientele principale sunt anason verde si verbina, fiecare in proportie de 30%, apoi melisa, tei si licorice.

Naturela spune ca selectia lor de plante si flori este de calitate superioara, provenita strict din Franta si Spania, din regiuni in care ele cresc in conditii normale si sunt culese la maturitate. Infuziile lor sunt certificate bio de la producator pana la distribuitor si nu contin coloranti, arome artificiale sau potentiatori de gust.

Plantele sunt maruntite fix inaintea ambalarii in saculeti individuali ermetici, pentru a le pastra principiile active, uleiurile esentiale si savoarea.

Recomandarea lor este sa-l bem de 3 ori pe zi, infuzat cu apa la 100 grade Celsius pentru 5 minute. Pentru prepararea unei cantitati mai mari, se recomada 10 pliculete pentru 1.5 litri de apa.

Infuzia asta chiar mi-a placut mult, cu toate ca nu sunt un fan licorice si in general o evit. Primeaza gustul de anason iar datorita verbinei si teiului, e anulata orice senzatie de prea puternic al acestui amestec. Mai am doar 5 pliculete din cele 20, cat are cutia de 30 grame si pot sa spun ca le-as fi putut termina mult mai repede.

Il recomand. Este un ceai pe care l-as recumpara cu placere.

IMG_3021 IMG_3030

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de plante, Naturela and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *