Heritage No.7 Green Loose Leaf Tea – Harrods

Harrods1L-am cumparat dintr-un aeroport londonez, curioasa fiind ce tip de ceaiuri vand cei de la Harrods sub brand propriu. Avand in vedere ca majoritatea ceaiurilor englezesti sunt negre iar eu voiam sa incerc altceva, acest Green Tea a fost singura mea optiune la momentul respectiv. Pe site vad ca au foarte multe variante, dar in duty-free aveau doar cateva din gama Heritage.

Ceaiul vine intr-o cutie metalica foarte draguta, neportionat. Daca stam sa ne gandim la pretul lui raportat la cantitate (125 de grame), plus cutia frumos lucrata, realizam ca nu poate fi vorba de un ceai stralucit, fie el si Harrods.
WhatsApp Image 2016-09-03 at 21.16.46

Este un amestec de ceaiuri verzi din India si Sri Lanka, plat si dur, pe care l-am resimtit puternic atunci cand l-am baut dimineata inainte sa mananc ceva. Maruntit puternic, foarte uscat si destul de inchis la culoare, pare sa aiba mai mult trasaturi ale unui ceai negru.

Daca as comanda on-line, m-ar tenta Harrods – Alishan High Mountain Oolong sau Harrods – Jasmine Dragon Pearls. Poate ma asteptam la prea mult de la acest ceai sau poate doar nu e pe gustul meu, dar sunt convinsa ca cei de la Harrods stiu sa faca si ceaiuri mai bune.

WhatsApp Image 2016-09-03 at 21.18.06(3) WhatsApp Image 2016-09-03 at 21.18.06(1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai verde, Harrods and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *