Dragonul Rosu – Gurmans

Am primit acest sortiment cadou de la Nice si chiar eram curioasa sa vad cum este, nu am mai incercat pana acum un ceai de la Gurmans. Primul semn a fost bun, cand am deschis punguta am fost impresionata de parfumul fructelor din continut.

Ingredientele ceaiului Dragonul Rosu sunt: flori de hibiscus, bucatele de mere, coacaze negre, soc, aroma, petale de trandafir, mure, bucatele de capsuni, coacaze rosii. Pentru preparare se adauga 2 lingurite de ceai/cana cu apa la temperatura de fierbere si se lasa la infuzat timp de 5-10 minute.

Inca de la parfum iti poti da seama ca ai de-a face cu un ceai acrisor, cu gust predominant de fructe de padure. Gustul este intens, placut, si ce am apreciat este ca se simt cam toate fructele din compozitie (mere, coacaze, capsuni, hibiscus, mure).

L-am servit neindulcit, dimineata la birou, alaturi de bomboane (ca tot era ziua mea, mi-am servit colegele tongue ) si au facut o pereche tare buna.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de fructe, Gurmans and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *