Ceai Aromfruct cu ghimbir si lamai verzi – Fares

2 (1)Frigul de afara care ne poarta in anotimpul toamna mi-a facut pofta de un ceai care sa ma incalzeasca si sa imi dea o stare de bine, care sa imi aline usoara melancolie ce m-a cuprins.

Asa ca am ales un ceai Fares cu ghimbir si lamai verzi, deoarece stiam sigur ca ghimbirul imi va pune sangele in miscare si corpul mi se va incalzi intr-un mod placut.

Nu mai stiu pretul ceaiului-de altfel, fiind marea pasiune, foarte rar imi amintesc cat a costat o cutie sau o punga cu ceai. L-am cumparat de la un supermarket.

Contine: amestec de fructe in proportie variabila min. 50% (macese, corindru, mere), flori de hibiscus, arome, rizomi de ghimbir 3%, coji de lamai verzi 1%. Nu contine coloranti sintetici.

Culoarea rosie a ceaiului este culoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces.

Pentru preparare turnam 200 ml de apa clocotita poeste un plic de ceai si asteptam zece minute.

Rezulta un ceai rosiatic cu un miros pronuntat de ghimbir. Gustul este acrisor cu un after taste de ghimbir, picant, numai bun sa incalzeasca sufletul si corpul intr-o zi mohorata ca asta.

Mai jos aveti poze cu infuzia si ambalajul.

1 (2)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de fructe, Fares and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Ceai Aromfruct cu ghimbir si lamai verzi – Fares

  1. Anca says:

    Ma mir ca ti-a placut un asemenea ceai, e o zeama oribila la gust, apa chioara,se simte la gust ca este un ceai ieftin. Nu l-as recomanda nici dusmanilor, dar degustibus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *