Ceai rooibos “Briosa cu afine” – d’Oro Tea

DSC05888N-am mai baut ceai rosu de foarte mult timp. Am uitat cat de bun poate fi, mai ales seara, cand vrei sa te relaxezi, sa te calmezi si sa reusesti sa adormi bine si sa ai un somn  linistit.

“Briosa cu afine” este un astfel de ceai. Minunat la gust, atat de aromat, de elegant. As putea spune ca este unul dintre cele mai bune ceaiuri rooibos din toate cele incercate. Si nu au fost putine.

Ingredientele sale sunt rooibos, honeybush, boabe de soc, aroma, afine, albastrele. Pentru preparare se foloseste o lingurita de ceai/250 ml de apa la 100 °C, cu un timp de infuzie de 5-8 minute.

L-am pregatit in ceainicul meu din fonta, care astepta nerabdator pe raft. Nu stiu de ce-l folosesc atat de rar, desi are o sita atat de buna, un sistem de curgere perfect, mentine bautura calda timp indelungat si este si frumos. Singura lui problema este ca are o greutate destul de mare, dar doar nu-l tin in mana cat timp servesc ceaiul. happy

Sa revin insa la ceai. Este incredibil de parfumat. Nu v-ar veni sa credeti. Ca o prajitura, dulceag. Si la gust este la fel. Concentrat, cu gust predominant de rooibos si honeybush si cu note secundare de soc si afine. Gustul il califica ca un ceai elegant, potrivit de servit la invitati sau la evenimente. Sau il puteti degusta seara, cand vreti sa va simtiti bine.

Acest sortiment de ceai poate fi cumparat de pe magazinul online d’Oro Tea la pretul de 15.50 lei punguta de 100 de grame. Eu il recomand cu mare drag.

DSC05878 DSC05876

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai rosu, D'Oro Tea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *