Caramel Tea – Dilmah

Un sortiment de ceai foarte interesant pe care l-am primit la “testat” este ceaiul negru cu aroma de caramel de la Dilmah.

Gasiti acest sortiment de ceai in Kaufland, la pretul de aproximativ 8 lei/cutia cu 25 de pliculete de ceai. Pliculetele nu sunt ambalate individual, dar au snurulet cu eticheta personalizata.

Ingredientele sunt ceai negru si aroma de caramel. Veti simti foarte bine parfumul de caramel, putin cam dulceag pentru gustul meu, iar atunci cand veti gusta acest ceai, va veti simti ca si cum ati bea caramel lichid. Se simte si ceaiul negru destul de bine, cu aroma sa putin acrisoara, ceea ce e bine, mai ia din dulcele de la caramel si transforma acest ceai intr-unul mai placut de consumat, de la care sa nu-ti fie rau.

Eu l-am baut neindulcit, mi s-ar parea prea mult daca as adauga si miere. De asemenea l-am gustat atat fierbinte cat si rece si mi-au placut ambele variante. Sunt ceaiuri care atunci cand sunt reci devin aproape imposibil de baut (cel putin pentru mine), cum ar fi ceaiurile cu condimente.

Desi este un ceai interesant, nu cred ca as cumpara o cutie intreaga. Gustul de caramel e prea puternic pentru gustul meu. Asta nu inseamna ca voua nu o sa va placa, depinde foarte mult de fiecare persoana in parte. Am prietene care adora acest sortiment de ceai, asa ca va sfatuiesc sa cautati sa imprumutati de la o cunostinta un pliculet, sa-l testati, sa vedeti daca voua va place sau nu.

In continuare va prezint cateva poze cu pliculetul de ceai, continutul si culoarea sa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai negru, Dilmah and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Caramel Tea – Dilmah

  1. Pingback: Sortimente de ceai: Christmas Mystery – Greenfield | Mihaela Anghel

  2. Clarra says:

    Am baut si eu acest ceai si mie mi s-a parut ca are gust de ceai negru si cam atat, nici urma de caramel. Probabil cutia fusese desfacuta de ceva vreme si s-a pierdut din aroma.

    • Mihaela Anghel says:

      Clarra: Nu neaparat. Am observat ca multi simtim diferit ceaiurile. Eu la unele simt aroma predominanta de ceva, altcineva de altceva. Mi se pare ciudat, dar am patit-o de foarte multe ori.

  3. Pingback: Peach – Dilmah | Tea Mug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *