Ceai de fructe – Dallmayr

Dallmayr este un producator de cafea de lux, insa are si cateva variante de ceaiuri. Aici puteti vedea ce sortimente ofera. Eu am vazut ceaiul la un fast-food (lucru care m-a cam mirat, dar si bucurat, pentru ca se pare ca se mareste numarul consumatorilor de ceai). Am luat doar un pliculet pentru a-l testa acasa. Se vede calitatea si la ambalaj, un material special pentru a pastra aroma fiecarui plic ambalat individual. Nu stiu pretul si nu stiu nici unde se gasesc cutii din acest ceai, pentru ca nu am vazut in niciun magazin. Dar mi-ar placea sa il gasesc, as cumpara o cutie si, mai ales, as incerca alte arome.

Ceaiul de fructe de padure e deja clasic. Eu il stiu inca de cand eram mica si nu pot spune ca e unul din preferatele mele. Ce am apreciat la acesta este ca are o aroma intensa, spre deosebire de altele. Un gust acrisor, numai bun de servit langa o prajitura tot cu fructe de padure, asa cum am facut si eu.

Dupa cum am zis, e un ceai de calitate, insa nu am garantia ca nu are arome, pentru ca nu stiu exact de contine. Important este ca are o culoare placuta si un gust delicios.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai de fructe, Dallmayr and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ceai de fructe – Dallmayr

  1. Ceai de fructe dallmayr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *