China Oolong Tit Kon Yum – CTS Corner

Am regasit acest Oolong printre cele primite de la Mihaela si despre care ea a scris aici si pentru ca mi s-a facut dor de un oolong l-am incercat cu nerabdare. M-am bucurat sa simt gustul deosebit al oolongului chiar si intr-un sortiment ceva mai ieftin. Mi-a placut si faptul ca am gasit frunzulitele intregi si nu am facut “praf in ceai” desi recunosc ca nu l-am pastrat in cele mai bune conditii.

Desi cand te apropii prima oara de ceasca simti un parfum lemnos si chiar prafos, gustul este unul cuminte si placut. Are o usoara aroma florala care parca ar vrea sa fie dulce dar nu este. happy Mi-a placut, este simplu si curat si are un efect linistitor.

Infuzia este aurie iar frunzele se pot reinfuza de mai multe ori. Ceaiul se gaseste la CTS Corner (pt fericitii care au acest magazin in orasul lor) si costa in jur de 9 lei – 50gr. Pentru preparare am folosit ceainicul Piao-I care este preferatul meu in ceea ce priveste oolongurile si l-am infuzat cam 2 minute jumate. De servit l-am servit in cescuta cu buline de care sunt sigura ca v-ati saturat dar eu inca nu ma pot desparti de ea. happy

Pe masura ce gust oolonguri imi dau seama ca habar n-aveam ce inseamna ceai pana nu l-am gustat pe acesta. Aroma de oolong este the quintesential tea aroma din punctul meu de vedere. Tot incerc diverse sortimente si parca nu simt ca beau ceai cu adevarat decat atunci cand beau oolong. Stiu ca e o descriere usor romantata dar cred ca toti pasionatii de ceai ar trebui sa-l incerce macar odata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in ceai oolong, Coffee Tea Spice Corner and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *