Ceai verde si ceai verde cu iasomie – Basilur

Astazi va voi povesti despre un ceai foarte interesant, atat din punct de vedere al ambalajului, cat si al continutului.

Ceaiul se numeste BASILUR 2 in 1 Ceai verde si Ceai verde cu iasomie (Ceylon) si este format din doua cutii in care se afla cele doua sortimente de  ceai.

Ceaiul este de calitate superioara din frunze aproape intregi rulatate asemenea unui Gunpowder, insa in cazul de fata bobitele sunt mai mari si nu sunt stranse la fel de tare.

Ceaiul cu iasomie este identic cu cel verde din cutia mare, doar ca are flori de iasomie (boboci), ceaiul rezultat are un gust fin, delicat cu note dulci.

Ceaiul se gaseste in reteaua de hypermarket-uri Real, la pretul de 31 lei/125g.

Tot de la acest producator gasiti diverse ceaiuri cum ar fi: ceaiul carte 35 lei (ambalat intr-o cutie ce imita o carte !!!Superb!!!); ceai negru cu diverse fructe 24lei (ambalate in cutii de tabla si carton la 100g ce imit o frunza); ceai negru cu fructe la plic 20buc/cutie 8.5 lei (lamaie cu lime; kiwi cu capsuni; macese cu coacaze; etc), precum si ceaiuri TIPSON English Breakfast 150gr 24lei.

Daca am folosit de prea multe ori cuvantul ceai imi cer scuze dar nu am ce face deoarece sunt fascinat de acesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Basilur, ceai verde and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ceai verde si ceai verde cu iasomie – Basilur

 1. Diana says:

  Le-am vazut si eu in Mega Image si chiar eram interesata de o parere pentru ca nu-s tocmai ieftine. Dar arata intradevar foarte bine! happy

 2. Bogdan says:

  Azi am gasit la un magazin naturist din Iasi o cutie de ceai “Basilur” cu un ambalaj extraordinar! M-am uitat pe ingrediente si am citit urmatoarele: ceai milky oolong Ceylon aromatizat cu flori.Nu este specificata denumirea florilor! Pretul e de 28 RON la 100 grame! Pacat ca nu putem gasi in Iasi si sortimentul prezentat mai sus dar mi s-a zis ca firma care distribuie ceaiurile Basilur si Tipson e in faza de prospectare a pietei! Speram ca va fi cerere ca sa se diversifice oferta de ceai in Iasi!

 3. Andrei says:

  Am i intrebare, cele doua canistre de ceai contin fiecare ceai verde? sau cea mica contine doar boboci de iasomnie?

  • Raluca says:

   “Ceaiul cu iasomie este identic cu cel verde din cutia mare, doar ca are flori de iasomie ”
   Deci ambele contin ceai verde, cutia cea mare contine ceai verde simplu, iar cealalta ne spune ca este identic, adica tot ceai verde, doar ca contine si flori de iasomie, deci ceaiul din cutia mica are aroma de iasomie.

 4. Annie says:

  Ceaiurile BASILUR pot fi comandate online de pe site-ul http://www.basilurtea.ro. Ajung rapid la destinatie si puteti alege dintr-o gama foarte variata de tipuri si arome. Le gasiti si pe Facebook, aici: http://www.facebook.com/BasilurTeaRomania?fref=ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *